Fotografie

Van fotografie van een vakantiewoning tot aan een totaal pakket voor makelaars, veel is mogelijk. Aan elke foto wordt veel aandacht besteed, zowel aan de compositie als in de nabewerking. Alles moet kloppen. De foto's worden in het door u gewenste formaat aangeleverd.

360 graden fotografie

Een perfecte manier om de woning van binnen te bekijken. Met een 360-180 graden foto kunt u alle kanten opkijken, dus ook omhoog en omlaag. Een nog betere presentatie en datvoor een scherpe prijs.

Woningvideo

Met een woningvideo wordt de gehele woning duidelijk in beeld gebracht. Zowel de buitenkant aslook de binnenkant wordt gefilmd. De beelden worden bewerkt en voorzien van achtergrondmuziek. De woningvideo is maakt de woningpresentatie compleet. Indien gewenst kunnen er ook omgevingsopnamen gemaakt.

Plattegrond

Indien gewenst kan ook de inmeting van de woning verzorgd worden en een bijbehorende plattegrond geleverd worden. Conform de NEN2580 wordt het object ingemeten. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden en bijbehorende tarieven.