Landschap- en natuurfotografie

Op zoek naar mooie decoratie voor aan de muur of u wilt bijvoorbeeld uw website verrijken met mooi beeldmateriaal dat kan? De keuze is groot. Neem een kijkje in mijn portfolio of kijk op https://500px.com/p/bverbrugge voor het aanbod.

Via de e-mail kunt u laten weten wat u interesse is. Tevens is het mogelijk om de foto op het door u gewenste materiaal en formaat aangeleverd te krijgen.

FAQ natuurfotografie

Nadat de foto is gemaakt wordt deze nog nabewerkt, Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van contrasten, schaduwen, hooglichten etc. Voor de rest zijn de foto's natuurgetrouw, dus bijvoorbeeld vogels of luchten zijn er niet in gephotoshopped.
De foto's kunnen op vele verschillende materialen afgedrukt worden. Denk aan aluminium, glas, canvas, hout, staal, xpozer etc.
Op vele verschillende formaten kunnen de foto's worden afgedrukt. Van groot tot klein. Let wel op als u bijvoorbeeld een afwijkend formaat wilt dan een 4:3 of 16:9, dan is niet elke foto daarvoor geschikt. Maar vraag gerust als u een foto op het oog heeft en een bepaald formaat in gedachte heeft.
De meeste foto's zijn in Nederland genomen en dan voornamelijk in de provincie Utrecht. Maar er zitten ook foto's uit het buitenland tussen.
U kunt een e-mail sturen of bellen. Nadat het duidelijk is wat uw wensen zijn, wordt ter goedkeuring per e-mail om een bevestiging gevraagd. U ontvangt daarna een betaallink en zodra de betaling binnen is wordt het afdrukproces in gang gezet.