Drone foto/video en hoogtefotografie

Opvallen was nog nooit zo makkelijk tegenwoordig, want met een drone kan er vanuit een gezichtshoek gefotografeerd of gefilmd worden die een heel ander perspectief laat zien. Een drone leent zich bij uitstek om meteen ook de omgeving te laten zien of een artistiek effect mee te geven.
Fotobv maakt adembenemende luchtfoto's van je huis, bedrijfspand, vakantieparken, auto, boot, etc. Normale fotografie geeft een vertrouwde indruk zoals we het zelf ook waarnemen, maar wilt u het spectaculair maken dan gaat u voor drone foto- en videografie.
Tevens bestaat de mogelijkheid om een hoogte foto's te maken met een 7,5 meter hoge statief. Grote voordeel hiervan is dat deze overal gebruikt mag worden en we niet tegen de beperkende droneregelgeving aanlopen. Voor foto's met een hoogtetstatief zijn de prijzen nog gunstiger dan met een drone.

FAQ Drone- en hoogtefotografie

Het gebruik van de drone is onderhevig aan de weersituatie. Waait het te hard of regent het dan kan de opdracht helaas niet doorgaan en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.
Jazeker, zowel foto's als video's kunnen we leveren.
Bij hoogtefotografie wordt gebruik gemaakt met een hoogtestatief van 7,5 meter. Op het hoogtestatief is een digitale camera gemonteerd die ook foto's op hoge resolutie kan maken. Een drone kan natuurlijk veel hoger en vanuit alle hoeken kan een foto gemaakt worden. De resolutie van de dronecamera is natuurlijk lager. Uitstekende kwaliteit voor bijvoorbeeld Funda, maar voor grote uitvergrotingen minder geschikt.