Foto's die het verschil maken


Bent u op zoek naar woningfotografie, autofotografie of landschapsfotografie? Welkom, dan bent u op de juiste website beland. Fotobv combineert beeldmateriaal van hoge kwaliteit met een klantgerichte benadering. Klanttevredenheid is de rode draad in al mijn werk. Al vele jaren voorzie ik o.a. makelaars, autodealers en particulieren van prachtig beeldmateriaal. Of het nou gaat om standaardfotografie, 360 graden fotografie, woningvideo, dronefoto's/video's, hoogtefotografie en cinemagraphs, het is allemaal mogelijk.

Woningen

Autos

Landschappen

Nog meer opvallen? 

Cinemagraph

Een cinemagraph kan het beste omschreven worden als een ‘levende foto’. Het is een combinatie van foto en video, waarbij selectief het beeld kan bewegen. Het zijn echte eye-catchers die een hoge attentiewaarde hebben. Perfect voor gebruik voor advertenties en social media doeleinde; denk aan Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Vine en Google+ om er maar een paar te noemen. Digitale displays kunnen hiervoor ook gebruikt worden. Probeer het zelf en ervaar hoeveel groter het bereik wordt.

Met 360 graden foto’s kun je beelden creëren alsof je er zelf staat. Of het nou bijvoorbeeld om het in-/exterieur van een auto, showroom, restaurant of bedrijfspand betreft, de attentiewaarde is altijd groot.


FAQ algemeen

Nee, wij nemen opdrachten door heel Nederland aan. Buitenland is ook mogelijk. Zelf zijn we gevestigd in Soest, maar we fotograferen vaak in o.a. Amersfoort, Baarn, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Ermelo, Utrecht, Vleuten, Ede, Amsterdam, Naarden, Bussum Almere, Lelystad, Amstelveen, Uithoorn, Barneveld, Veenendaal, Arnhem, Apeldoorn, Woerden, Nieuwegein, Laren, Blaricum, Huizen, Wageningen, Maarssen, Amerongen, Zeist, Maarn, Driebergen, Houten, Soesterberg, Weesp etc.