Fotografie voor dealers

In de autobranche is het nog eenvoudig om tussen alle advertenties op te vallen. Door te adverteren met professionele foto's wordt uw attentiewaarde enorm verhoogd. Hierdoor wordt u bereik vergroot, waardoor uiteindelijk de omzetsnelheid ook zal toenemen. En dat al voor een zeer scherp tarief. De foto's worden bij u op locatie genomen. Afhankelijk van de wensen kan dat binnen of buiten. Uiterlijk binnen 2 werkdagen heeft u de nabewerkte foto's reeds ontvangen, maar meestal na de volgende werkdag al.

360 graden fotografie

Op een unieke manier een auto presenteren kan met een 360-180 graden foto. Perfect voor presentatie op uw website of op social media. Beheert u uw advertenties via wheelerdelta dan kunt u ook voor uw advertenties 360 graden foto's aanbieden.

Cinemagraph

Met een zogenaamde cinemagraph verhoogd u uw attentiewaarde, Deze combinatie van foto en video leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor uw social media uitingen. Vele creatieve mogelijkheden zijn er ook nog eens. Kortom, als u vernieuwend wilt zijn en opvallen is van belang dan is dit de methode.

Fotoshoot

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar beeldmateriaal voor:
- een brochure of website;
- u wilt uw auto zelf verkopen;
- foto's van uw eigen auto / oldtimer voor aan de muur?
Dan kan dat met een fotoshoot op een door u te bepalen locatie.
Neem gerust contact op voor een prijsopgaaf op maat.

FAQ autofotografie

Jazeker, wij bedienen zowel autodealers als particuliere klanten.
De locatie is door u als klant te bepalen. Wij fotograferen door heel Nederland. Wij zijn gevestigd in het midden van het land. Reiskosten/reistijd wordt vanaf Soest berekend. Voor zakelijke klanten kan ik zowel in de showroom als daarbuiten fotograferen.
Het streven is om binnen 2 werkdagen de foto's aan te leveren, maar meestal kan het de volgende werkdag al geleverd worden.
Al onze foto's worden nabewerkt. Denk hierbij aan het corrigeren van schaduwen, hooglichten, witbalans etc. Wilt u bijvoorbeeld een andere achtergrond of een logo op een kentekenplaat dan kan dit tegen een kleine meerprijs gedaan worden.
Heeft u een auto waar u trots op bent en wilt u deze graag professioneel vastgelegd hebben? Dan bent u bij ons op juiste adres, want van uw trots maken wij prachtige foto's op een locatie naar wens.
Omdat bij zakelijke klanten vaak specifieke wensen zijn kan er niet gewerkt worden met één standaardprijs. Er wordt hiervoor een op maat gemaakte scherpe offerte gemaakt. Volume heeft hierbij ook invloed op de offerte.