Hoe kan je nog beter een ruimte laten zien dan met een 360 graden foto? Een potentiële klant kan bijv. de woonkamer of auto bekijken alsof hij er zelf staat. Voor woningen is het tevens prettig dat de woning op Funda hoger in de zoekresultaten eindigt.

Daarnaast heeft een 360 foto een hogere attentiewaarde dan een statisch foto.  En wie wil dat niet?

Tegenwoordig is het heel makkelijk om 360 graden foto’s te plaatsen op social media en websites. Op facebook voegt u net zo makkelijk een 360 graden foto als een gewone foto toe; facebook herkent automatisch om wat voor soort foto het gaat.

Neem gerust contact op mij op als je meer informatie wilt.

FAQ 360º fotografie

Met een special 360º camera worden er foto's gemaakt van de ruimten die u graag gefotografeerd wilt hebben. Vervolgens worden er in de nabewerking de beelden geperfectioneerd en wordt de statief, waarop de camera staat, uit beeld gehaald. Hierdoor is er geen storend element in het zicht. Doordat deze techniek toegepast wordt vragen veel mensen zich af hoe er überhaupt een foto gemaakt is geworden. Door middel van photoshop dus.
Met 360 graden foto's valt u enorm op. De ruimte is veel beter te bekijken dan met een 'platte' foto. Een potentiële koper krijgt een hele goede indruk van bijvoorbeeld een slaapkamer of woonkamer. In geval van woningfotografie wordt u beter vindbaar op Funda. Funda beloont complete woningpresentaties met een betere ranking. Dus als u gewone fotografie combineert met 360º fotografie en misschien wel met een woningvideo zorgt u voor een hogere interesse in uw woning.
Meestal wordt 360º fotografie gebruikt voor de verkoop van woningen, maar dit type fotografie kan veel breder ingezet worden. Eigenlijk elke ruimte is hiervoor geschikt. Denk bijvoorbeeld aan het interieur van een auto, een caravan, een boot of buiten van de omgeving. Let wel op dat er een speciale plug-in nodig is om een 360º foto te kunnen laten zien. Op bijvoorbeeld funda, facebook of Instagram wordt dit standaard ondersteunt. Wilt u zo'n foto op bijvoorbeeld marktplaats gebruiken, dan kan dat helaas niet.